Sportvereniging Zeijen

Drukkerij Horstman Assen is sponsor van het Sportvereniging Zeijen.

Sport Vereniging Zeijen (SVZ) SVZ is een omnivereniging die momenteel 4 verschillende sporten aanbiedt. U kunt bij SVZ voetballen, volleyballen, gymnastieken, maar ook meedoen aan BBB (Buik, Billen, Benen). Als sportvereniging in een klein dorp vinden we het belangrijk dat er voldoende keuze aan sporten is, maar ook dat sport voor een ieder toegankelijk (en betaalbaar) is.

SVZ is er voor zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Op de site www.sportvereniging.zeijen.nu kunt u lezen wanneer welke sporten worden aangeboden, wie de trainers en contactpersonen zijn en de hoogte van de kwartaalcontributie.

Indien u overweegt om deel te nemen aan één van de sporten die SVZ aanbiedt, kun u eerste 4x gratis mee doen voordat u besluit lid te worden. Verder kunnen leden , voor dezelfde vaste contributie en dus zonder bijbetalen, deelnemen aan meerdere sporten van SVZ.

SVZ kent 3 afdelingen, Voetbal, Volleybal en Bewegen.

 

Voetbal

Op dit moment zijn er 2 seniorenteams, een damesteam en 5 jeugdteams actief. Nieuwe enthousiaste leden zijn altijd welkom, zowel bij de jeugd als bij de senioren. We streven ernaar spelers zoveel mogelijk op hun eigen niveau te laten voetballen. Er wordt voor het 1ste elftal een selectie samengesteld. Selectiespelers hebben altijd de keuze als ze zelf in een lager team willen voetballen. Wel wordt van alle voetballers verwacht dat de teams elkaar helpen, zodat er zo weinig mogelijk wedstrijden uitvallen. Ons 1ste team bestaat uit jongens in de leeftijd van 20 tot 28 jaar. Het 2de elftal bestaat uit voornamelijk voetballers van boven de 30. We hebben kabouters, F-jes, E’s, Meisjes E's,C's en Meisjes C's.

 

Volleybal

Junioren

Op dit moment hebben we een meisjes junioren C team en een meisjes junioren B team. Ze worden elk seizoen ingedeeld naar leeftijd. Ze spelen volleybal in de NeVoBo competitie. De thuiswedstrijden zijn op de zaterdagmiddag. Wil je weten of volleybal wat voor jou is, kom dan eens langs om het te proberen.

Senioren

Er zijn drie dames en één herenteam. Deze teams spelen mee in de recreantencompetitie van Assen e.o. Dames 1 en 2 en de Heren trainen op de woensdagavond en spelen op deze avond ook hun thuiswedstrijden. Dames 3 is een team met dames in de leeftijd van 18 tot en met 28 jaar. Zij trainen op de donderdagavond en spelen op deze avond hun thuiswedstrijden.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om op de maandagavond van 20.30 tot 22.00 recreatief te volleyballen. Onder begeleiding van een trainer wordt er een partijtje gespeeld.

 

Bewegen

Jeugd
Op de maandagmiddag is er voor alle basisschoolleeftijden gymnastiek, met een aparte jongensgroep vanaf 6 jaar.

Volwassenen
Op de dinsdagavond is er BBB (BBB staat voor het trainen van Buik, Billen en Benen). Doordat er voldoende ruimte is om uw eigen tempo te bepalen is deze sport geschikt voor alle leeftijden.

 

Nieuwe leden zijn van harte welkom en we zien u dan ook graag bij één van onze sporten!

Meer informatie: Sportvereniging Zeijen